Sæson 2019 på Søbygaard
Efteråraktiviteter Søbygaard

Sæson 2019 på Søbygaard

Kys Frøen aktiviteter for børn på Søbygaard 2019 

Kys Frøen for børn: Snitning, sav og søm, bueskydning, bål med pandekage- bagning og gamle lege på gårdspladsen som f.eks. ringkast, kongespil, sækkevæddeløb og gå på stylter.

De mange tilbud i Kys Frøen kan man naturligvis også benytte sig af hver dag.

Entré inkl. udstillinger: Børn gratis, Voksne 60,- kr. Kys Frøen for børn 25,- kr.

Årets udstilling på slottet er ”Smuglernes paradis”: Hvorfor smugle? spørger årets udstilling ”Smuglernes paradis”. Udstillingen sætter fokus på smugleri i Det Sydfynske Øhav og på Ærø. Den kan ses i hele sæsson 2019 på Søbygaard.

I efterårsferien - uge 42 - er der en masse aktivitetermed instruktør mandag til fredag fra kl. 11-15 og man kan købe dagens hjemmelavede suppe. Mandag og tirsdag vil der også blive solgt tykke ærøske pandekager, så længe lager haves.

I laden kan du se udstillingen Peter Haubros billedverden Det uventede spejlbillede af den velkendte verden kan ses på Søbygaard fra den 16. maj til den 17. september.

Peters billeder er bygget op af elementer fra den verden (i det nordlige Provence) han i mange år har boet i, men også af elementer fra politik, dagligdag, vaner og uvaner i den store verden. Billederne er muntre, kritisk kommenterende og umiddelbart appellerende og mange af dem med detaljer fra den østerlandske (Kina/Japan) symbol- og skriftverden. Hvad enten Peters billeder er muntre, smukke eller kritisk kommenterende, er de altid godt teknisk, figurativt udført.

Udstillingen er arrangeret af Kunstforeningen på Ærø og Søbygårds Venner

Åbent alle dage fra kl. 10-16 - Søbygårdsvej 2-4, 5985 Søby, Ærø, tlf. 62581676   

Senest ændret onsdag, 11 september 2019 10:30
(0 bedømmelser)

Skriv en kommentar