Aktiviteter på Søbygaard

Åben alle dage kl. 10-16, fra 18. maj til 21. oktober 2018

Udstillingerne: Storm og forlis samt Fra ruin til seværdighed

I år kan man blive klogere på udstillingen ”Storm og forlis” om ødelæggelserne til søs og til lands, når forlis, krig og uvejr trækker ulykker med sig. En historie om mennesker der klarer sig på trods, når modgang og søulykker hærger. se udstillingen, som venligst er udlånt af Marstal Søfartsmuseum. I ladebygningen ses en fotodokumentation af Søbygaards udvikling fra ruin til seværdighed. Tag med på en tur fra sammenfaldne murbrokker til nykalket herregård, og se forandringen over de sidste 25 år. 

For børn og barnlige sjæle er der altid mulighed for at prøve aktiviteterne i ”Kys Frøen”, hvor der kan fanges fisk i søen, snittes redskaber, lege som på hertugens tid og kværne korn til mel og lave pandekager over bål.

Hver tirsdag kl. 15 kommer biavler Johannes Hets og viser Søbygaards bifamilier frem og fortæller om naturlig biavl. Her kan man se udstyr, spørge ind til hans metoder og blive klogere på biavl. Måske nogen går med drømmen om at prøve biavl selv? Det foregår alle tirsdage i perioden 29/5-24/7.

Entre 60,- kr.,  børn gratis,  Kys Frøen 25,- kr.