Den permanente udstilling i Brogade

Vi har atter åbent på Ærø Museum i Brogade 3-5 og glæder os til at byde vores gæster velkommen i de flotte lokaler i det gamle fredede hus og husk endelig at gå en tur ud i den skønne gamle museumshave, når du er der. 
Den 24. juni åbner udstillingen "I Love Ærø - bryllupsøen" i vores særudstillingslokaler. Den fortæller om bryllupsøen Ærø. Om Ærø Kommun e og de virksomheder, som har gjort bryllupsturismen til deres levebrød.
Åbningstider: mandag - lørdag kl. 11 - 15. Entre kr. 60,- børn under 18 år gratis adgang. Grupper på mindst 10 personer 40, kr.  
Opening hours: Monday - Saturday 11 - 15 h. Entrence 60 DK kr. children freee entrence. 
 

Ærø Museum stars

Ærø Museum i Brogade 3-5 åbnede i foråret 2019 efter en gennemgribende renovering og med en helt ny permanent udstilling.

Kom og se vores opdaterede udstilling i de flotte lokaler i det gamle fredede hus og husk endelig at gå en tur ud i den skønne gamle museumshave, når du er der. 

I vores musemsbutik tilbyder vi historiske bøger om Ærø, museumslegetøj, gammeldags køkkenredskaber, smykker og meget mere. Der er gratis adgang i butikken. 

Vintersæsson åbningstider: mandag - lørdag kl. 11 - 15. Entré kr. 50,- børn under 18 år gratis adgang. Grupper på mindst 10 personer 40, kr.

Opening hours: Monday - Saturday 11 - 15 h. Entrance 50 DK kr. children freee entrance.

 

Museumsbutik med portal

 

dscn1303 DSC00857

HS julekalender

Hammerichs Hus stars

Hammerichs Hus er stedet, hvor man kan finde de gode historier. Huset rummer en speciel samling af rariteter fra nær og fjern, som billedhuggeren Gunnar Hammerich skabte igennem sit lange liv som flittig samler.