Efterårsferie 2018 på Søbygaard

Efterårsferien på Søbygaard uge 42: 

Fra mandag den 15 – fredag den 19. oktober: Lav din egen roelygte, vi tænder bål til popcorn, leg med gammeldags legetøj, snitteværksted, kreativ værksted, sækkevæddeløb, skattejagt, du kan også gætte antallet af valnødder i montren - vinderen findes fredag og får direkte besked.

Alle dage serverer vi pølser fra grillen og fra mandag – fredag holder cafeen åbent og serverer kage samt kolde og varme drikke.

Mandag: Kom og smag ærøske pandekager, plantetryk.

Tirsdag: Kom og smag ærøske pandekager.

Onsdag: Plantetryk, pomponer.

Torsdag: Æblepresning (medbring selv æbler og flasker), pomponer.

Fredag: Æblepresning (medbring selv æbler og flasker), besøg af konservator.

Vi har 3 udstillinger:

Fra ruin til seværdigheder – Søbygaard i billeder fra 1991-2016

Storm og forlis 

Kunstudstilling af Paul Beckett

Åbent: alle dage mandag til søndag fra 10-16

Aktiviteter: mandag til fredag kl. 11-15

Entre: voksne 60,- Børn gratis. Kys Frøen og efterårsaktiviteter for børn 25,-

Søbygaard tager forbehold for ændringer.

Aktiviteter på Søbygaard

Åben alle dage kl. 10-16, fra 18. maj til 21. oktober 2018

Udstillingerne: Storm og forlis samt Fra ruin til seværdighed - Søbygaard i billeder fra 1991 til 2016 og kunstudstilling af Paul Beckett
 
I år kan man blive klogere på udstillingen ”Storm og forlis” om ødelæggelserne til søs og til lands, når forlis, krig og uvejr trækker ulykker med sig. En historie om mennesker der klarer sig på trods, når modgang og søulykker hærger. se udstillingen, som venligst er udlånt af Marstal Søfartsmuseum. I ladebygningen ses en fotodokumentation af Søbygaards udvikling fra ruin til seværdighed. Tag med på en tur fra sammenfaldne murbrokker til nykalket herregård, og se forandringen over de sidste 25 år. 
 
For børn og barnlige sjæle er der altid mulighed for at prøve aktiviteterne i ”Kys Frøen”, hvor der kan fanges fisk i søen, snittes redskaber, lege som på hertugens tid og kværne korn til mel og lave pandekager over bål.
 
Entre 60,- kr.,  børn gratis,  Kys Frøen 25,- kr.