• Nyheder
  • Posted
  • Læst 5864 gange

Ærø Museum søger forvalter

 Ærø Museum søger forvalter – flexjob

Ærø Museum søger en dygtig og engageret forvalter i flexjob 15 timer om ugen. Som forvalter står du for daglig drift og vedligehold af museets bygninger og alarmanlæg. Dertil kommer praktisk bistand i forbindelse med opbygning af udstillinger og løbende tilsyn med museets magasiner.

Vi forestiller os at du har en håndværksmæssig baggrund, og gode samarbejdsevner. Vi forventer at du kan løse opgaver på egen hånd, men derudover skal du også have lyst til at være en del af en lille arbejdsplads med alsidige arbejdsopgaver og højt til loftet.

Ærø Museum er en afdeling under det statsanerkendte kulturhistoriske museum Museum Sydfyn. På Ærø er vi 7 fastansatte og omkring 30 frivillige. Vi har til huse i Ærøskøbing og råder over de to fredede udstillingsbygninger Brogade 3-5 og Hammerichs Hus, Gyden 22, foruden vores administrationsbygning Dommergården, Søndergade 16.

Opstart hurtigst muligt eller gerne fra 1. maj. Løn efter gældende overenskomst.

Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Sille Radoor Larsen tlf. 24 80 92 12.

Ansøgning, CV og relevante bilag sendes til afdelingsleder Sille Radoor Larsen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ansøgningsfrist 15. marts 2024.

Samtaler forventes afholdt i uge 12.

Kørekort: B Almindelig bil.

 

Senest ændret fredag, 23 februar 2024 09:52